Home
Om orkesteret Musikken Kontakt oss

Vi er stolte over å være Trondheims eneste, og ledende salongorkester! Orkesteret er bygd opp av 9 dyktige musikere, med en besetning bestående av tre fioliner, bratsj, cello, kontrabass, fagott, klarinett og fløyte.

Repertoaret vårt spenner fra ekte wienervalser til norske folkeviser. Men fellesnevneren er taffelmusikk med god tilpasningsevne for både bryllup, mottakelser, julebord og konferanser. Vi er "det lille ekstra" som hever stemningen og varmer opp enhver forsamling.

Vårt hjem er Studentersamfundet hvor vi har øvingslokale og også en del faste oppdrag. Vi en del av Samfundets største gjeng, Musikerlåfte. Der gjør vi vårt beste for å holde finkulturen og champagneglassene høyt hevet.

Vi begynte som et prosjektbasert orkester i forbindelse med UKA 89, men har siden den gang blitt et permanent ensemble som, i tillegg til å være en fast del av underholdningen på UKA, holder aktiviteten i gang hele tida.

UKA 05
Tenk å kunne danse brudevalsen til en wiener-vals fremført live av et orkester! Vernissagen blir enda bedre med levende musikk. For ikke å snakke om forretningsmiddagen!